Perfectă pentru meniurile de primăvară
Odată cu sosirea primăverii și a vremii însorite active vine și dorința de a savura mese ușoare și sănătoase.
Nutriționistul Amy Davis a declarat că această salată simplă include superalimente precum grapefruit, sfeclă roșie, ridichi și ulei de măsline. Acestea conțin antioxidanți, fibre și o mulțime de vitamine și minerale.
Rețetă
Ingrediente:
- 3 grapefruit
- 4 sfeclă roșie mică
- ridichi
- 2 linguri de ulei de măsline
- sare și piper negru
Preparare:
- Cu un cuțit ascuțit, curățați grapefruitul de coajă, îndepărtând cât mai mult din miezul alb.
- Tăiați grapefruit-ul în felii, separând cu grijă pulpa de coajă.
- Se adaugă sfecla tăiată felii, ridichile, uleiul de măsline și se amestecă.
- Se condimentează cu sare și piper.