Salată de grepfrut, sfeclă roșie și ridichi

Perfectă pentru meniurile de primăvară

Odată cu sosirea primăverii și a vremii însorite active vine și dorința de a savura mese ușoare și sănătoase.

Nutriționistul Amy Davis a declarat că această salată simplă include superalimente precum grapefruit, sfeclă roșie, ridichi și ulei de măsline. Acestea conțin antioxidanți, fibre și o mulțime de vitamine și minerale.

Rețetă

Ingrediente:

  • 3 grapefruit
  • 4 sfeclă roșie mică
  • ridichi
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare și piper negru

Preparare:

  1. Cu un cuțit ascuțit, curățați grapefruitul de coajă, îndepărtând cât mai mult din miezul alb.
  2. Tăiați grapefruit-ul în felii, separând cu grijă pulpa de coajă.
  3. Se adaugă sfecla tăiată felii, ridichile, uleiul de măsline și se amestecă.
  4. Se condimentează cu sare și piper.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei