Paste cu fructe de mare: rețetă simplă

Pastele ies fragede, cu un gust cremos și aromă de fructe de mare

Aceste paste le vor plăcea celor care iubesc mâncărurile cu fructe de mare. Se prepară foarte rapid, iar produsele pot fi cumpărate din orice supermarket.

Pastele sunt delicate, cremoase și aromate cu fructe de mare.

Rețetă

Ingrediente:

  • tăieței 300 g
  • cocktail de mare 400 g
  • brânză tare 100 g
  • 20% smântână 150 ml
  • usturoi 2 căței
  • ulei de măsline 3 linguri.
  • piper negru măcinat
  • sare

Preparare:

  1. Într-o oală cu apă, se fierb tăițeii conform instrucțiunilor de pe pachet, se scurg într-o strecurătoare.
  2. Radeți brânza tare pe o răzătoare fină.
  3. Se pune cocktailul de mare pe o sită și se dezgheață în prealabil, astfel încât să dispară tot lichidul.
  4. Se prăjește usturoiul tăiat fin într-o tigaie cu ulei de măsline, se adaugă cocktailul, se prăjește timp de două minute, sare, piper, se toarnă un jet subțire de smântână, se amestecă, se pun tăiețeii, se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de cinci minute până se îngroașă.
  5. Așezați pe un platou și presărați cu brânză.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei