Sauerkraut de casă cu carne afumată în 20 de minute: o rețetă rapidă pentru o supă bogată

Există mai multe moduri de a face o supă bogată de hodină

Solyanka este o supă groasă care a început să fie gătită în secolele XV-XVII. Se crede că a fost un fel de mâncare țărănească – atunci supa a fost gătită pe bulion de carne cu adăugarea de varză, carne, ceapă și castraveți. De-a lungul timpului, au fost adăugate la rețetă capere, ciuperci murate, lămâie, măsline și chiar kvass – în această formă, în secolul al XIX-lea, supa groasă a început să fie servită în tavernele orașelor mari. În zilele noastre, fiecare hostess pregătește sosul sărat în felul său.

Hodgepodge de carne – rețetă cu carne afumată

Solyanka în stil casnic nu trebuie să fie gătită pentru o lungă perioadă de timp, deci pentru orice femeie care trebuie să-și hrănească rapid familia, această rețetă va fi o salvare.

Ingrediente:

  • Două sute cincizeci de grame de piept afumat;
  • o sută cincizeci de grame de cârnați afumați cruzi;
  • doi morcovi;
  • o ceapă mare;
  • patru până la cinci cartofi;
  • două sute de grame de murături;
  • două linguri de ulei vegetal;
  • o pungă de pastă de tomate;
  • o frunză de dafin;
  • sare, zahăr;
  • măsline, mărar, lămâie, smântână.

Preparare:

  1. Se curăță cartofii de coajă, se spală, se taie cuburi medii, se pun într-o oală cu apă clocotită. Se adaugă ceapa tocată mărunt și se fierb împreună timp de 15 minute. Se taie cârnații, pieptul și castraveții în cuburi.
  2. Se încinge o tigaie cu ulei vegetal, se pun morcovii rași. Se prăjesc timp de trei minute, apoi se adaugă carnea afumată și se mai prăjesc încă trei minute.
  3. Se toarnă o jumătate de pahar de apă din tigaie direct în tigaie, se pune pasta de tomate, sare, zahăr, se adaugă castraveții, se amestecă și se fierbe timp de 5 minute. Imediat ce cartofii sunt fierți, se toarnă tot conținutul din tigaie în tigaie, se amestecă, se pune foaia de dafin și se fierbe timp de 5-7 minute.
  4. Solyanka prefabricată este gata – trebuie doar să fie scoasă din foc și lăsată să stea timp de 10-20 de minute. Acesta poate fi servit cu mărar și smântână.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei