Snack brioșă: o rețetă delicioasă pentru micul dejun

Snack muffin va fi o gustare excelentă pentru micul dejun, picnic, în loc de sandvișuri sau pentru o masă festivă

Pentru preparare veți avea nevoie de orice cârnați sau șuncă, ouă, făină, agent de fermentare, unt, ardei gras, ceapă verde, condimente și o formă de copt.

Rețetă

Ingrediente:

  • făină de grâu 120 g
  • ouă de găină 3 buc.
  • lapte 50 ml
  • unt 80 g
  • cârnați pe jumătate afumați 130 g
  • brânză tare 30 g
  • agent de fermentare 1 linguriță.
  • ardei gras 0,5 buc.
  • ceapă verde 4 crenguțe
  • piper negru măcinat
  • sare 0,5 lingurițe.
  • ulei vegetal
  • susan

Preparare:

  1. Se taie cârnații și ardeiul în cuburi mici.
  2. Clătiți ceapa verde, uscați-o cu un prosop de hârtie și tocați-o mărunt.
  3. Radeți brânza pe o răzătoare medie.
  4. Într-un bol, bateți ouăle și sarea.
  5. Se adaugă untul topit, laptele, se adaugă făina cernută cu praful de copt în reprize, se amestecă bine, se pun cârnații, brânza tare, piperul, ceapa verde, piperul negru măcinat, sarea și se amestecă bine din nou.
  6. Se unge o formă cu ulei vegetal și se pune amestecul în ea, se aplatizează și se presară cu semințe de susan.
  7. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 30 de minute.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei