Marele avantaj al acestui fel de mâncare este că se prepară foarte simplu și rapid
Primăvara și vara sunt timpul pentru grătare și kebaburi. Iar cel mai bun mod de a completa aceste mâncăruri este cu un aperitiv de legume. Bloggerița culinară Kristin Azizyan a împărtășit o rețetă pentru un aperitiv cu castraveți care se va potrivi cu orice kebab.
Marele plus al acestui fel de mâncare este că se prepară foarte simplu și rapid.
Aperitiv cu castraveți
Ingrediente:
- castraveți proaspeți – 500 gr;
- ceapă roșie sau obișnuită – 1 căpățână;
- sare – 1/2 linguriță;
- muștar granulat – 1-2 linguri;
- usturoi – 2-3 căței;
- miere – 1 lingură. litru;
- mărar, ceapă verde;
- oțet balsamic – 1-2 linguri;
- ulei de măsline (opțional) – 1 lingură. l.
Preparare: 1:
- Se spală castraveții, se taie în cercuri.
- Se curăță și se taie ceapa, se toacă mărunt ceapa verde și mărarul.
- Se amestecă toate ingredientele, se amestecă bine și se lasă la marinat timp de 15 minute.
Gustarea delicioasă, aromată și crocantă este gata!