Roșii amare Chic într-o găleată: gata în 4 zile

Acest aperitiv este plăcut de mulți oameni și este, de asemenea, foarte rapid de pregătit

Majoritatea gazdelor prepară roșii fermentate într-o găleată, pentru că vă puteți bucura de o astfel de gustare în câteva zile. Noi vă oferim o rețetă dovedită „a bunicii” pentru gustarea savuroasă cu roșii.

Roșii de varză fermentată într-o găleată cu zahăr – rețetă

Ingrediente:

  • 8-10 kilograme de roșii;
  • 5 litri de apă;
  • 2 căni de sare;
  • 5 linguri de zahăr cu un tobogan;
  • 10 căței de usturoi;
  • 1 piper;
  • 1 lingură de muștar pudră;
  • frunze de coacăze și cireșe;
  • 1 rădăcină de hrean.

Preparare:

  1. Se aleg roșii ferme, nedeteriorate, se spală sub jet de apă. Se dizolvă sarea și zahărul în apă la temperatura camerei, se răcește marinada în frigider.
  2. Puneți pe fundul găleții frunze de fructe și fructe de pădure, usturoi și hrean. Întindeți 50% din roșii, adăugați usturoi și ierburi deasupra. Așezați roșiile rămase, acoperiți din nou cu frunze de coacăze, cireșe și hrean, presărați cu muștar.
  3. Se toarnă saramura, se acoperă cu un capac, dar în niciun caz nu se închide.
  4. Dacă doriți ca roșiile să fie gata în 4 zile, lăsați găleata la temperatura camerei. Dacă scoateți recipientul într-un loc răcoros, atunci roșiile acrite pot fi degustate după o lună.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei