Acest fel de mâncare poate fi folosit nu numai pentru a vă hrăni familia, ci și pentru a o pregăti pentru o masă festivă
Puiul este un produs universal care merge bine cu orice fel de garnitură. Poate fi fiert, prăjit, copt și în orice formă va face ca aroma chiar și a cartofilor simpli sau a cerealelor să fie mai strălucitoare, mai bogată și să satisfacă mai bine foamea.
Bloggerița culinară Katerina Movchan a povestit cum se prepară o mâncare delicioasă de pui și cartofi, împărtășind rețeta pe Instagram.
Șnițele apetisante coapte cu cartofi
Ingrediente:
- pachet de șnițele în marinată de portocale;
- cartofi – 1 kg;
- sare și piper după gust.
Preparare:
- Dacă nu există șnițele gata preparate în marinată, puteți marina șnițele proaspete după gustul dvs. folosind orice marinată.
- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.
- Se curăță cartofii de coajă, se spală și se taie în bucăți după cum se arată. Se adaugă sare și piper și se amestecă.
- Așezați cartofii într-un vas de copt și așezați deasupra șnițelele marinate.
- Introduceți forma sau tava de copt cu cartofii și carnea în cuptor pentru 40-45 de minute.
Puteți nu numai să vă hrăniți familia cu acest fel de mâncare, ci și să îl pregătiți pentru o masă festivă.