Simplitatea supremă: o rețetă de cartofi cu șnițele de pui

Acest fel de mâncare poate fi folosit nu numai pentru a vă hrăni familia, ci și pentru a o pregăti pentru o masă festivă

Puiul este un produs universal care merge bine cu orice fel de garnitură. Poate fi fiert, prăjit, copt și în orice formă va face ca aroma chiar și a cartofilor simpli sau a cerealelor să fie mai strălucitoare, mai bogată și să satisfacă mai bine foamea.

Bloggerița culinară Katerina Movchan a povestit cum se prepară o mâncare delicioasă de pui și cartofi, împărtășind rețeta pe Instagram.

Șnițele apetisante coapte cu cartofi

Ingrediente:

  • pachet de șnițele în marinată de portocale;
  • cartofi – 1 kg;
  • sare și piper după gust.

Preparare:

  1. Dacă nu există șnițele gata preparate în marinată, puteți marina șnițele proaspete după gustul dvs. folosind orice marinată.
  2. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.
  3. Se curăță cartofii de coajă, se spală și se taie în bucăți după cum se arată. Se adaugă sare și piper și se amestecă.
  4. Așezați cartofii într-un vas de copt și așezați deasupra șnițelele marinate.
  5. Introduceți forma sau tava de copt cu cartofii și carnea în cuptor pentru 40-45 de minute.

Puteți nu numai să vă hrăniți familia cu acest fel de mâncare, ci și să îl pregătiți pentru o masă festivă.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei