Foto: din surse deschise
Pentru a obține un munte întreg de cotlete suculente și gustoase, este necesar să adăugați aceste ingrediente la carnea tocată
Toată lumea iubește cotletele maronii, suculente și gustoase. Dar ce să faceți atunci când nu există suficientă carne tocată și trebuie să faceți o mulțime de cotlete, astfel încât să ajungă pentru întreaga familie? Gospodinele istețe au știut de mult ce să adauge la carnea tocată pentru a obține o grămadă de cotlete delicioase.
Ce să adăugați la carnea tocată pentru a obține de două ori mai multe cotlete rumenite delicioase
- Legume. Umplutura este perfect combinată cu legume. Pentru 500 de grame de bază de carne, puteți lua trei cartofi medii și 200 de grame de varză. Cotletele cu astfel de aditivi se vor dovedi moi și suculente, direct se vor topi în gură. Bucătarii profesioniști recomandă adăugarea la o astfel de masă pe cotlete și un baston înmuiat în lapte. Puteți lua și dovlecel, mai ales va fi relevant în sezonul de vară, când există o mulțime de legume.
- Orez: Dacă nu aveți legume la îndemână, puteți adăuga la tocătură orez, dar în prealabil acesta trebuie fiert și răcit.
- Fulgi de ovăz. Pentru a crește cantitatea de carne tocată pentru cotlete, puteți adăuga un pahar de fulgi de ovăz la 400 g de masă de carne. Umpleți fulgii de ovăz cu apă clocotită abruptă, acoperiți cu un capac și așteptați 10 minute până se umflă. Un astfel de ingredient nu va schimba gustul cotletelor, dar le va dubla cantitatea.