Foarte rapid și foarte consistent: rețetă pentru salată gustoasă cu tocană

Este consistentă, satisface bine foamea și se gătește foarte repede

Salata cu tocăniță nu este o opțiune rea ca fel de mâncare independent, precum și ca adaos la garnitură. Este consistentă, satisface foamea și se prepară foarte repede. Poate fi servită în siguranță la masa festivă. Bloggerul de bucătărie Katerina Movchan a împărtășit rețeta ei pentru acest fel de mâncare.

Salată cu carne conservată

Ingrediente:

  • tocăniță de vită – 1 cutie;
  • ouă fierte – 2 buc;
  • ceapă – 1 cap;
  • morcovi – 2 morcovi de mărime medie;
  • brânză tare – 100 gr;
  • maioneză – 3-4 linguri. l.

Se prepară:

  1. Decojiți ceapa, prăjiți-o în ulei vegetal, ușor sărat. Fierbeți morcovii până când sunt fierți, dați-i pe răzătoare. Radeți brânza în același mod.
  2. Puneți inelul de gătit pe o farfurie plată. Se pune tocănița în primul strat, nivelând-o pe toată suprafața.
  3. Se separă gălbenușul și albușul. Radeți gălbenușul și presărați-l peste carne.
  4. Apoi, se așază un strat de morcovi fierți, ungându-se cu jumătate din maioneză. Apoi – un strat de brânză, care se unge, de asemenea, cu maioneză.
  5. Se presară deasupra cu proteină rasă.
  6. Pentru a fixa mai bine salata, o puteți păstra pe aceasta și inelul în frigider pentru o perioadă. Scoateți cu grijă inelul înainte de servire.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei