Va ieși aerisit și ciocolatiu: un bucătar celebru a împărtășit o rețetă simplă de brownie

Foto: din surse publice

Veți avea nevoie de câteva ingrediente pentru a face acest desert

Negresele sunt un desert bine cunoscut datorită gustului bogat de ciocolată și texturii sfărâmicioase. Cu toate acestea, poate fi dificil să obțineți consistența potrivită atunci când o preparați, mai ales dacă brownie-ul este copt prea mult sau nu se răcește suficient înainte de a-l felia. Prin urmare, Express a împărtășit o rețetă a renumitului expert culinar Mary Berry care este foarte ușor de urmat.

Rețeta

Ingrediente:

  • 360 g ciocolată neagră, ruptă în bucăți;
  • 225 g unt tăiat cubulețe;
  • 225 g zahăr muscovado ușor;
  • patru ouă bătute;
  • 75 g făină;
  • 75 g bucăți de ciocolată.

Preparare

  1. Mai întâi trebuie să preîncălzești cuptorul la 180°C, să ungi cu ulei și să tapetezi forma de copt cu hârtie de copt.
  2. Apoi, puneți ciocolata și untul într-un bol mare termorezistent și puneți-l deasupra unei cratițe cu apă clocotită până se topește.
  3. Când ciocolata este topită, se ia de pe foc și se adaugă zahărul și ouăle. Amestecați bine până la omogenizare, apoi adăugați făina și amestecați din nou. Apoi se adaugă bucățile de ciocolată.
  4. Apoi, turnați aluatul de brownie cu ciocolată în forma pregătită și coaceți timp de aproximativ 45 de minute. Apoi lăsați desertul să se răcească complet în formă înainte de a-l tăia în pătrate.
  5. Este recomandat să păstrați negresele la frigider înainte de a le tăia în felii.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei