Delicios și rapid: rețetă pentru găluște leneșe într-o tigaie

Cei care nu vor să petreacă mult timp în bucătărie cu ei, pregătesc așa-numitele găluște leneșe

Varenyky sunt una dintre cele mai populare mâncăruri ucrainene. Ele sunt fierte la aburi, fierte în apă și chiar prăjite. Cei care nu vor să se joace cu ele în bucătărie pentru o perioadă lungă de timp prepară așa-numitele varenyky leneșe. O astfel de rețetă a fost împărtășită de bloggerul culinar Natalia Zhuk.

Găluște leneșe într-o tigaie

Ingrediente:

  • apă – 850 gr;
  • sare – 1 linguriță;
  • făină – 320 g;
  • brânză de vaci – 250 g;
  • sare – după gust;
  • brânză – 100 gr;
  • buchet de mărar;
  • unt.

Preparare:

  1. Se amestecă sarea, apa și făina, se amestecă totul până la omogenizare.
  2. Pentru umplutură, amestecați brânza de vaci, brânza rasă, ierburile, sarea.
  3. Se unge cu ulei o tigaie încinsă și se toarnă aluatul așa cum se arată în video. Se prăjește pe o parte până devine auriu și se întoarce. Se întinde umplutura, se acoperă cu cealaltă jumătate de clătită, se unge deasupra cu ulei și se prăjește pe ambele părți.
  4. Așezați găluștele finite pe o farfurie și serviți cu sosul preferat sau smântână.
  5. Aluatul iese foarte subțire și fraged, iar umplutura este incredibil de gustoasă.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei