Acest produs va face pastele fierte moi și cremoase, un fel de mâncare pe care întreaga familie îl va adora
Pastele fierte sunt o garnitură indispensabilă pe masa fiecărei familii ucrainene. Un astfel de fel de mâncare este ușor și rapid de preparat, chiar și un bucătar novice va face față perfect acestei sarcini. De obicei, pentru a face pastele mai gustoase, li se adaugă unt sau orice fel de brânză. Cu toate acestea, multe gospodine au propriul lor ingredient secret care transformă pastele fierte obișnuite într-o adevărată capodoperă culinară fără aceste produse scumpe. Resursa Ukr.Media scrie despre aceasta.
Ce să adaugi la paste pentru a le face de mai multe ori mai gustoase: secretul gazdelor cu experiență
Acest produs secret este brânză de vaci obișnuită. Acesta trebuie adăugat la pastele fierbinți pentru a spori aroma felului de mâncare, făcându-l fraged și cremos.
- Mai întâi trebuie să fierbeți pastele ca de obicei, apoi scurgeți apa și turnați vasul fiert într-un castron mare.
- În același loc trebuie să adăugați 2-3 linguri de brânză proaspătă de vaci și să amestecați totul bine.
- Apoi mai puteți toca ierburi proaspete și presăra peste paste.
Acest fel de mâncare va avea o textură cremoasă delicată chiar și fără a adăuga ingrediente scumpe – unt sau brânză. În plus, astfel de paste sunt ușor de gătit, acest proces nu necesită o mulțime de timp și efort.
Macaroanele cu brânză de vaci vor fi cu siguranță pe placul întregii familii, și în special al copiilor mici.