Adăugați un produs la hrișcă și felul de mâncare devine ca ceva de la un restaurant Michelin

Foto: din surse deschise

Dacă nu vă place gustul terciului de hrișcă, sunt șanse să nu-l fi făcut cu un ingredient secret

Hrișca nu este doar un fel de mâncare pe care îl gătești atunci când nu ai altceva de mâncat, ci o adevărată sursă de beneficii pentru inimă, sistemul nervos și sănătatea pielii. Datorită specialității produsului, acesta poate fi servit atât de rafinat încât chiar și bucătarii cu stele Michelin vor fi încântați.

Dacă nu vă place gustul terciului de hrișcă, sunt șanse mari să nu-l fi gătit cu un ingredient secret. Hrișca nu este doar un fel de mâncare, ci un adevărat must have pentru cei care doresc să își mențină o siluetă subțire, să fie sătui și să umple organismul cu nutrienți valoroși.

Hrișca ar trebui să fie inclusă în dieta ta în primul rând datorită bogăției sale în fier, magneziu și vitamine B – substanțe care susțin sănătatea inimii, a sistemului nervos și a pielii. În loc să luați magneziu și vitamine sub formă de pastile, pur și simplu mâncați în mod regulat terci de hrișcă, de cel puțin două sau trei ori pe săptămână.

În plus, hrișca este o sursă excelentă de proteine și fibre, care înlocuiesc carnea și oferă o senzație de sațietate pentru o lungă perioadă de timp. În timp ce după paste, foamea poate reveni după o jumătate de oră, după hrișcă vă veți simți sătui până la prânz.

Publicitate
Dacă beneficiile hrișcăi nu te-au convins încă să o adaugi în dieta ta, încearcă să o privești dintr-un alt unghi – cât de incredibil de delicioasă este combinată cu ton la conservă. Puțini ucraineni au descoperit încă această aromă simplă, dar rafinată, care poate fi găsită în orice magazin.

În mod neașteptat, însăși combinația de hrișcă și ton creează un adevărat foc de artificii gastronomic. Puteți adăuga pur și simplu ton deasupra sau îl puteți amesteca bine cu terciul, iar pentru strălucire adăugați puțin suc de lămâie – și veți obține un fel de mâncare demn de restaurantele cu stele Michelin.

Hrișca este perfectă nu numai cu ton, ci și cu pește roșu, castraveți proaspeți sau chiar cârnați mai puțin sănătoși.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei