Foto: din surse deschise
Vă spunem ce umpluturi pentru clătite sunt cele mai delicioase, astfel de opțiuni pentru fiecare gust și pungă
Dacă doriți să vă surprindeți familia cu clătite delicioase, atunci ar trebui să încercați aceste toppinguri. Ele nu necesită mult timp și efort pentru a fi preparate, sunt foarte gustoase și necostisitoare.
Îți spunem care sunt cele mai delicioase topping-uri pentru clătite, astfel de opțiuni pentru toate gusturile și portofelele.
Care sunt cele mai bune și gustoase opt garnituri de clătite din care poți alege
- Clătite cu umplutură de ou. Fierbeți câteva ouă, răzuiți-le, adăugați ierburi tocate – ceapă și mărar, sare și piper. Puteți adăuga puțină maioneză pentru ca umplutura să nu se dezmorțească.
- Umplutură cu brânzăа. Luați o jumătate de kilogram de brânză de vaci, adăugați gălbenușul unui ou de găină, 2-3 linguri de zahăr, un vârf de vanilină și sultane înmuiate în prealabil în apă clocotită. Se amestecă totul bine și se poate unge pe clătite.
- Umplutură de pui. Este necesar să fierbeți un file de pui, răsuciți pe un tocător de carne, răzuiți 2 ouă fierte, adăugați la această masă mărar tocat, sare și piper după gust.
- Umplutură de ciuperci. Ingrediente: 500 de grame de ciuperci, 2 bucăți de ceapă, sare, piper. Se prăjesc ciupercile și ceapa, se adaugă piper și sare după gust, se amestecă totul bine.
- Umplutură de ficat. Pentru o jumătate de kilogram de ficat de pui trebuie să luați o ceapă și un morcov mediu, prăjiți totul, adăugați trei ouă fierte rase, sare și piper după gust, o lingură de maioneză.
- Clătite cu carne Această umplutură este considerată cea mai populară. Pentru o jumătate de kilogram de carne tocată trebuie să luați o ceapă și să prăjiți totul. Apoi adăugați sare și piper după gust și umplutura este gata.
- Clătite cu șuncă și brânză. Ingrediente: 300 grame de șuncă, 150 grame de brânză, 2-3 ouă fierte și sare. Se feliază șunca, se dau brânza și ouăle pe o răzătoare aspră, se adaugă sare după gust.
- Umplutură de pește roșu Pentru a pregăti umplutura trebuie să luați brânză topită sau moale și să tăiați în bucăți de pește roșu ușor sărat, amestecați totul bine. Dacă doriți, puteți adăuga ierburi.