Acestea ies întotdeauna fragede, iar maioneza ajută la menținerea lor suculentă
Cotletele de pui cu maioneză într-o tigaie pot fi făcute foarte repede. Acestea ies întotdeauna fragede, iar maioneza ajută la menținerea lor suculentă. Iată o rețetă simplă!
Nu uitați că cotletele de pui făcute din carne tocată gătită și maioneză pot ieși destul de grase, așa că ar trebui servite cu o garnitură ușoară sau cu legume proaspete pentru a echilibra aroma mâncării.
Rețeta
Ingrediente:
- pui tocat 1kg
- ou 1 buc.
- ceapă (mică) 2 buc.
- 67% maioneză 200 ml
- piper negru măcinat vârf de cuțit
- sare după gust
- pesmet după gust
Mod de preparare: 1:
- Puneți carnea tocată de pui gătită și ceapa tocată mărunt într-o cratiță mică. Se adaugă un ou de găină făcut în casă.
- Apoi se toarnă 200 ml de maioneză. Se amestecă bine toate ingredientele, se adaugă sare și piper negru după gust.
- Noi modelăm cotlete mici. Din 1 kg de carne tocată veți obține aproximativ 16 cotlete de mărime medie. Înmuiați-le în pesmet înainte de a le prăji.
- Se prăjesc cotletele într-o tigaie cu ulei de floarea-soarelui. Când o parte este rumenită, întoarceți pe cealaltă parte. Apoi gătiți cotletele sub un capac, întorcându-le ocazional și adăugând puțin ulei vegetal sau apă.
Poftă bună!