Așa găteau bunicile noastre: secretul pentru cotlete extrem de suculente – adăugați un ingredient interesant la carnea tocată

Acestea ies întotdeauna fragede, iar maioneza ajută la menținerea lor suculentă

Cotletele de pui cu maioneză într-o tigaie pot fi făcute foarte repede. Acestea ies întotdeauna fragede, iar maioneza ajută la menținerea lor suculentă. Iată o rețetă simplă!

Nu uitați că cotletele de pui făcute din carne tocată gătită și maioneză pot ieși destul de grase, așa că ar trebui servite cu o garnitură ușoară sau cu legume proaspete pentru a echilibra aroma mâncării.

Rețeta

Ingrediente:

  • pui tocat 1kg
  • ou 1 buc.
  • ceapă (mică) 2 buc.
  • 67% maioneză 200 ml
  • piper negru măcinat vârf de cuțit
  • sare după gust
  • pesmet după gust

Mod de preparare: 1:

  1. Puneți carnea tocată de pui gătită și ceapa tocată mărunt într-o cratiță mică. Se adaugă un ou de găină făcut în casă.
  2. Apoi se toarnă 200 ml de maioneză. Se amestecă bine toate ingredientele, se adaugă sare și piper negru după gust.
  3. Noi modelăm cotlete mici. Din 1 kg de carne tocată veți obține aproximativ 16 cotlete de mărime medie. Înmuiați-le în pesmet înainte de a le prăji.
  4. Se prăjesc cotletele într-o tigaie cu ulei de floarea-soarelui. Când o parte este rumenită, întoarceți pe cealaltă parte. Apoi gătiți cotletele sub un capac, întorcându-le ocazional și adăugând puțin ulei vegetal sau apă.

Poftă bună!

Share to friends
Rating
( 1 assessment, average 3 from 5 )
Blog - Cheile Nerei