Gustare delicioasă în 20 de minute: rețetă cu patru ingrediente

Foto: din surse deschise

Aperitivul este delicios – chiar dacă este surprinzător de rapid de preparat

Foitajul este un ingredient din care puteți prepara destul de multe feluri de mâncare, atât dulci, cât și sărate. Cel mai important – le puteți pregăti foarte repede. TSN.ua a pregătit o rețetă pentru o gustare, care poate fi preparată în 20 de minute, de la câștigătoarea „Master Chef” Alina Burik.

Rețetă

Ingrediente

  • pastă pufoasă (decongelată)
  • cremă de brânză
  • brânză moale
  • orice brânză tare
  • ou

Gătit

  1. Întindeți ușor foitajul, presărându-l cu făină.
  2. Ungeți o parte din foitaj cu cremă de brânză. Se acoperă cu un alt strat de foitaj.
  3. Radeți mozzarella pe cel de-al doilea strat de aluat. Puteți să o sărați puțin. Acoperiți apoi cu a treia bucată de aluat.
  4. Tăiați aluatul în bucăți după cum doriți. Se unge cu ou bătut și se rade brânza deasupra.
  5. Se transferă totul într-o tavă de copt și se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade. Coaceți timp de aproximativ 20 de minute.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei