Foto: din surse deschise
Aperitivul este delicios – chiar dacă este surprinzător de rapid de preparat
Foitajul este un ingredient din care puteți prepara destul de multe feluri de mâncare, atât dulci, cât și sărate. Cel mai important – le puteți pregăti foarte repede. TSN.ua a pregătit o rețetă pentru o gustare, care poate fi preparată în 20 de minute, de la câștigătoarea „Master Chef” Alina Burik.
Rețetă
Ingrediente
- pastă pufoasă (decongelată)
- cremă de brânză
- brânză moale
- orice brânză tare
- ou
Gătit
- Întindeți ușor foitajul, presărându-l cu făină.
- Ungeți o parte din foitaj cu cremă de brânză. Se acoperă cu un alt strat de foitaj.
- Radeți mozzarella pe cel de-al doilea strat de aluat. Puteți să o sărați puțin. Acoperiți apoi cu a treia bucată de aluat.
- Tăiați aluatul în bucăți după cum doriți. Se unge cu ou bătut și se rade brânza deasupra.
- Se transferă totul într-o tavă de copt și se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade. Coaceți timp de aproximativ 20 de minute.