Cheesecakes perfecte care nu vă vor afecta silueta: gătite fără făină și zahăr

Aceste prăjituri cu brânză sunt incredibil de suculente și cu siguranță vor mulțumi pe toată lumea

Cheesecakes fără făină și zahăr sunt o alternativă sănătoasă la rețeta clasică. Ele sunt ideale pentru cei care urmează o dietă sănătoasă sau își urmăresc silueta. RBC-Ucraina relatează ce se poate adăuga în loc de făină la cheesecakes.

Rețetă

Ingrediente:

  • 500 g brânză de vaci
  • 2 ouă
  • 3 linguri de semolă
  • vârf de cuțit de sare

Pentru sos:

  • 300 g smântână (33-36% conținut de grăsime)
  • 200 g lapte
  • 3-4 linguri de miere
  • 1 plic de zahăr vanilat

Preparare

  1. Pentru a face prăjiturile cu brânză, amestecați toate ingredientele într-un castron și frământați bine tovkach-ul până la omogenizare. Apoi puneți amestecul deoparte timp de 30-40 de minute, semolina trebuie să absoarbă umiditatea și să se umfle.
  2. Pentru sos, combinați toate ingredientele într-o cratiță și bateți până la omogenizare. Puneți apoi pe foc și aduceți aproape la punctul de fierbere, amestecând constant.
  3. Pentru a evita ca prăjiturile cu brânză să se lipească de mâini atunci când le dați formă, folosiți semolină în loc de făină.
  4. Se toarnă ulei într-o tigaie încinsă și se prăjesc pe ambele părți până devin aurii.
  5. Pe fundul unei cratițe largi, adăugați câteva linguri din sosul preparat, așezați un strat de cheesecakes și turnați restul de sos. Se pune pe foc mediu și se aduce la fierbere.

Cheesecake-urile vor ieși incredibil de suculente și cu siguranță vor fi pe placul tuturor.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei