Un truc despre care puțini oameni știu: de ce să adăugați miere și scorțișoară la chiftelele tocate

Foto: din surse deschise

Dacă adăugați condimente și mirodenii secrete, acest fel de mâncare se va dovedi mult mai gustos și mai suculent

Pentru a îmbunătăți aroma cotletelor, bucătarii adaugă tot felul de condimente și produse la carnea tocată. Dar puțini oameni își dau seama că mierea și scorțișoara sunt opțiuni excelente pentru acest fel de mâncare.

Majoritatea bucătarilor prepară cotletele conform rețetei tradiționale, adăugând doar acele ingrediente care au fost testate de-a lungul anilor. Cu toate acestea, dacă adăugați condimente și mirodenii secrete, acest fel de mâncare va ieși mult mai gustos și mai suculent.

De ce să adăugați miere la cotlete

Profesioniștii folosesc adesea mierea pentru prepararea mâncărurilor din carne de pasăre și alte tipuri de carne. De exemplu, la coacerea puiului, datorită acestui ingredient, apare o crustă delicioasă și apetisantă. Aceeași tehnică este potrivită și pentru orice alte preparate din carne.

Nu adăugați prea multă miere în carnea tocată, deoarece este dulce și poate strica întreaga aromă a mâncării. Este suficientă o lingură pentru fiecare kilogram de carne tocată.

Mierea va face cotletele mai suculente, precum și va crea o crustă gustoasă în timpul prăjirii lor.

De ce să adăugați scorțișoară la cotlete

Deși acest condiment este considerat o alegere destul de neașteptată pentru cotlete, dar va ajuta să le facă mult mai gustoase, va da mâncării o aromă unică. Iar scorțișoara ajută și la eliminarea mirosului neplăcut care apare uneori în timpul gătitului cotletelor.

Această componentă ar trebui să poată fi introdusă în mod corespunzător în fel de mâncare.

Puteți adăuga pur și simplu un vârf de cuțit de condiment măcinat la carnea tocată și apoi amestecați bine. Sau adăugați bețișoare de scorțișoară în tigaie cu câteva minute înainte ca cotletele să fie gata. Și apoi fierbeți vasul împreună cu condimentul sub un capac închis.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei