Gustul copilăriei: rețetă pentru caserola de brânză de vaci cu ingrediente simple

Foto: din surse deschise

În plus, este rapid și ușor de făcut acasă

Savuroasă, fragedă și apetisantă caserola cu brânză de vaci nu își va pierde niciodată popularitatea. Și nu e de mirare, pentru că este o opțiune ideală pentru micul dejun sau prânz. În plus, este ușor și rapid de preparat la domiciliu. Acest lucru este raportat de RBC-Ucraina cu referire la canalul YouTube al celebrului blogger alimentar Lilia Zvit.

Rețetă

Ingrediente pentru o formă de 20/30 cm:

  • brânză de vaci – 700 g
  • zahăr – 150 g
  • amidon de porumb – 50 g
  • ouă – 5 buc.
  • smântână – 200 g
  • zahăr vanilat – 10 g
  • vârf de sare

Pentru ungerea formei:

  • unt – 20 g
  • semolă – 1,5 lingurițe

Mod de preparare

  1. Mai întâi, bateți brânza de vaci cu un blender, apoi adăugați gălbenușurile, sarea, zahărul, zahărul vanilat și smântâna. Se bate din nou totul cu blenderul până se obține o masă lucioasă omogenă.
  2. La sfârșit trebuie să adăugați amidon la masă și să amestecați totul din nou. Separat bateți albușurile și adăugați-le la amestecul de caș.
  3. Forma de copt ar trebui să fie unsă cu ulei și presărată cu semol, dar nu este necesar. Se toarnă amestecul în formă, se aplatizează și se coace la 180 de grade timp de 50 de minute.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei