Foto: din surse deschise
Iată cum să faci aceste bomboane
Delicioasele bomboane „Rafaello” lasă puțini oameni indiferenți. Ele au fost mult timp asociate cu o dispoziție festivă. În același timp, prețul acestor dulciuri este în continuă creștere. Din fericire, nu este dificil să pregătiți bomboane Rafaello cu propriile mâini. Principalul lucru este să alegeți o rețetă bună.
Rafaello făcut manual cu lapte condensat
Pentru început, să ne gândim cum să facem Rafaello cu propriile mâini în versiunea clasică.
Ingrediente:
- 250 de grame de unt;
- cutie de lapte condensat;
- o linguriță de zahăr vanilat;
- 100 de grame de migdale decojite;
- 350 de grame de nucă de cocos rasă.
Preparare:
- Bateți untul moale până devine pufos și alb. Se adaugă laptele condensat la temperatura camerei în reprize, fără a se opri din bătut.
- Se adaugă apoi zahărul vanilat și așchiile de nucă de cocos și se amestecă bine.
- Lăsați amestecul să se stabilizeze în frigider timp de 12 ore.
- Între timp, trebuie să decojiți migdalele. Pentru a face acest lucru, aruncați-le în apă clocotită timp de un minut și apoi puneți-le în apă cu gheață. Acest lucru va face sarcina mai ușoară.
- Uscați migdalele decojite în cuptor la 140 de grade. Este important să nu le lăsați să se rumenească.
- Acum formați bomboanele punând nucile în interior. Rulați-le în rafie și transferați-le pe o farfurie. Rafalele trebuie păstrate la rece până la servire. Rețineți că, dacă amestecul de bomboane este prea lichid, puteți adăuga puțin lapte praf, migdale măcinate sau rașini.