Bomboane Raffaello de casă: rețetă simplă pe care o poate face chiar și un copil

Foto: din surse deschise

Iată cum să faci aceste bomboane

Delicioasele bomboane „Rafaello” lasă puțini oameni indiferenți. Ele au fost mult timp asociate cu o dispoziție festivă. În același timp, prețul acestor dulciuri este în continuă creștere. Din fericire, nu este dificil să pregătiți bomboane Rafaello cu propriile mâini. Principalul lucru este să alegeți o rețetă bună.

Rafaello făcut manual cu lapte condensat

Pentru început, să ne gândim cum să facem Rafaello cu propriile mâini în versiunea clasică.

Ingrediente:

  • 250 de grame de unt;
  • cutie de lapte condensat;
  • o linguriță de zahăr vanilat;
  • 100 de grame de migdale decojite;
  • 350 de grame de nucă de cocos rasă.

Preparare:

  1. Bateți untul moale până devine pufos și alb. Se adaugă laptele condensat la temperatura camerei în reprize, fără a se opri din bătut.
  2. Se adaugă apoi zahărul vanilat și așchiile de nucă de cocos și se amestecă bine.
  3. Lăsați amestecul să se stabilizeze în frigider timp de 12 ore.
  4. Între timp, trebuie să decojiți migdalele. Pentru a face acest lucru, aruncați-le în apă clocotită timp de un minut și apoi puneți-le în apă cu gheață. Acest lucru va face sarcina mai ușoară.
  5. Uscați migdalele decojite în cuptor la 140 de grade. Este important să nu le lăsați să se rumenească.
  6. Acum formați bomboanele punând nucile în interior. Rulați-le în rafie și transferați-le pe o farfurie. Rafalele trebuie păstrate la rece până la servire. Rețineți că, dacă amestecul de bomboane este prea lichid, puteți adăuga puțin lapte praf, migdale măcinate sau rașini.
Share to friends
Rating
( 1 assessment, average 1 from 5 )
Blog - Cheile Nerei