Foto: din surse deschise
Felul de mâncare este cunoscut pentru aroma sa originală și beneficiile pentru sănătate
În sezonul estival, o nouă tendință culinară câștigă popularitate – salata cu cireșe și brânză. Felul de mâncare se remarcă prin aroma sa originală și beneficiile pentru sănătate. Acest lucru este raportat de site-ul Cooking.
Salată cu cireșe și brânză: o rețetă simplă
Ingrediente:
- rucola – 200 g
- cireșe – 100 g
- brânză de capră – 100 g
- migdale sau fistic – 50 g
- lămâie, suc
- Ulei de măsline extravirgin – 10 ml
- oțet balsamic – 1 linguriță
Mod de preparare
- Spălați și uscați rucola și cireșele pe un prosop. Îndepărtați sâmburii de la cireșe și tăiați pulpa în jumătate.
- Tocați nucile și uscați-le într-o tigaie uscată.
- Combinați oțetul, sarea, piperul și uleiul de măsline.
- Puneți rucola într-un castron și stropiți-o cu suc de lămâie și ulei. Se amestecă totul împreună. Adăugați cireșele, brânza de capră și turnați dressingul, 2 lingurițe vor fi suficiente. Amestecați și presărați cu nuci înainte de servire.