Această salată cu cireșe este o adevărată tendință alimentară de vară: o rețetă care cucerește de la prima lingură

Foto: din surse deschise

Felul de mâncare este cunoscut pentru aroma sa originală și beneficiile pentru sănătate

În sezonul estival, o nouă tendință culinară câștigă popularitate – salata cu cireșe și brânză. Felul de mâncare se remarcă prin aroma sa originală și beneficiile pentru sănătate. Acest lucru este raportat de site-ul Cooking.

Salată cu cireșe și brânză: o rețetă simplă

Ingrediente:

  • rucola – 200 g
  • cireșe – 100 g
  • brânză de capră – 100 g
  • migdale sau fistic – 50 g
  • lămâie, suc
  • Ulei de măsline extravirgin – 10 ml
  • oțet balsamic – 1 linguriță

Mod de preparare

  1. Spălați și uscați rucola și cireșele pe un prosop. Îndepărtați sâmburii de la cireșe și tăiați pulpa în jumătate.
  2. Tocați nucile și uscați-le într-o tigaie uscată.
  3. Combinați oțetul, sarea, piperul și uleiul de măsline.
  4. Puneți rucola într-un castron și stropiți-o cu suc de lămâie și ulei. Se amestecă totul împreună. Adăugați cireșele, brânza de capră și turnați dressingul, 2 lingurițe vor fi suficiente. Amestecați și presărați cu nuci înainte de servire.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei