Este într-adevăr necesar să înmuiați cotletele în făină înainte de prăjire: rezultat perfect sau pierdere de timp

Foto: din surse deschise

Adesea, bucătarii dezbat dacă este cu adevărat necesar să înmuiați cotletele în făină sau dacă acest pas este o pierdere inutilă de timp

Cotletele suculente într-o crustă crocantă merg cu orice fel de mâncare. Și pentru ca acestea să iasă cu adevărat așa, este important să nu uitați un pas.

Adesea, bucătarii se ceartă dacă este cu adevărat necesar să înmuiați cotletele în făină sau dacă acest pas este o pierdere inutilă de timp.

De fapt, dacă gătiți cotletele într-o tigaie, atunci înmuierea în făină este obligatorie.

Datorită unui astfel de pas simplu, felul dvs. de mâncare va obține o mulțime de beneficii.

În primul rând, datorită făinii veți obține o crustă crocantă și foarte gustoasă. Și aceasta este adevărata carte de vizită a cotletelor. Felul dvs. de mâncare va arăta atractiv.

În plus, făina ajută la păstrarea tuturor sucurilor din mâncare. În interior, cotletele vor ieși suculente și fragede, cu o aromă de neuitat.

Și, în cele din urmă, făina protejează cotletele de lipire. În plus, grăsimea nu va fi dispersată neplăcut prin contactul cu sucul de carne tocată, astfel încât aragazul și suprafața de lucru vor rămâne curate.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei