Tartine cu bastoane de crab, porumb și avocado: o rețetă pentru o gustare spectaculoasă

Felul de mâncare este rapid de preparat, deoarece folosiți tartele gata făcute

Salata de crab în tartine din aluat, va fi o gustare strălucitoare pentru o masă festivă. Umpleți-le chiar înainte de servire, astfel încât să nu se înmoaie.

Felul de mâncare se prepară rapid, deoarece folosiți tartele gata făcute.

Rețetă

Ingrediente:

  • tartine din aluat de nisip 14 buc.
  • bastoane de crab 100 g
  • avocado 200 g
  • conservă de porumb 100 g
  • pătrunjel 4 crenguțe
  • maioneză 1 lingură.
  • smântână 1 lingură.
  • sare

Preparare:

  1. Se spală avocado, se usucă cu un prosop de hârtie, se face o tăietură adâncă în jurul circumferinței avocado, se răsucește ușor pentru a descoperi cele două jumătăți, se îndepărtează pulpa cu o lingură și se toacă mărunt.
  2. Se scurge lichidul din conservele de porumb.
  3. Se taie bastonașele de crab în cuburi mici.
  4. Se spală, se usucă și se toacă mărunt verdeața.
  5. Într-un bol se combină bețele de crab, avocado, porumb, pătrunjel, maioneză și smântână, sare, se amestecă și se umplu tartelele. Se așază pe o farfurie plată și se servesc.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei