O rețetă pentru un fel de mâncare cu dovlecei pe care toată lumea îl va iubi
Dovleceii sunt o legumă de vară versatilă: pot fi prăjiți, înăbușiți, copți sau chiar adăugați la produsele de patiserie. Această rețetă cu dovlecel, va fi potrivită pentru toată lumea.
Bărcuțe din dovlecel cu curcan: rețetă
Ingrediente:
- dovlecei – 3 buc.
- carne tocată de curcan – 200 g
- ciuperci – 50 g
- roșii – 1 buc.
- brânză tare – 50 g
- usturoi, ierburi aromatice
Preparare:
- Mai întâi trebuie să tăiați dovleceii în două și să scoateți centrul.
- După aceea, se prăjește carnea tocată cu legumele și ciupercile.
- Umpleți bărcuțele și coaceți timp de 25 min la 180 °C.
- Mâncarea iese gustoasă, consistentă și fără exces de grăsime.