Bărci de dovlecei cu curcan

O rețetă pentru un fel de mâncare cu dovlecei pe care toată lumea îl va iubi

Dovleceii sunt o legumă de vară versatilă: pot fi prăjiți, înăbușiți, copți sau chiar adăugați la produsele de patiserie. Această rețetă cu dovlecel, va fi potrivită pentru toată lumea.

Bărcuțe din dovlecel cu curcan: rețetă

Ingrediente:

  • dovlecei – 3 buc.
  • carne tocată de curcan – 200 g
  • ciuperci – 50 g
  • roșii – 1 buc.
  • brânză tare – 50 g
  • usturoi, ierburi aromatice

Preparare:

  1. Mai întâi trebuie să tăiați dovleceii în două și să scoateți centrul.
  2. După aceea, se prăjește carnea tocată cu legumele și ciupercile.
  3. Umpleți bărcuțele și coaceți timp de 25 min la 180 °C.
  4. Mâncarea iese gustoasă, consistentă și fără exces de grăsime.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei