Aceasta este o opțiune excelentă pentru un mic dejun delicios și sănătos
Gătite rapid și simplu. Aceste cheesecakes vor fi pe placul atât al adulților, cât și al copiilor.
Rețetă
Ingrediente:
- brânză de vaci 5% 500 g
- ouă de găină 1 buc.
- făină de grâu 2,5 linguri.
- semolă 2 linguri.
- amidon de porumb 1 linguriță.
- zahăr 2 lingurițe.
- căpșuni proaspete 250 g
- sare
- ulei vegetal
Preparare:
- Se bat zahărul și oul cu un tel până devin spumoase. Se adaugă brânza de vaci, sarea, semolina și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 15-20 de minute.
- Se spală căpșunile, se îndepărtează codițele, se usucă cu un prosop de hârtie, apoi se taie în bucăți mici, se adaugă amidonul și se amestecă.
- Se formează prăjituri plate din masa de caș, se pune o cantitate mică de căpșuni în centrul fiecăreia, se ciupește astfel încât umplutura să fie în interiorul cheesecake-ului și se tăvălește prin făină.
- Se încinge uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu și se prăjesc cheesecake-urile pe ambele părți până devin aurii.