Cheesecakes cu căpșuni: o rețetă pentru un mic dejun somptuos

Aceasta este o opțiune excelentă pentru un mic dejun delicios și sănătos

Gătite rapid și simplu. Aceste cheesecakes vor fi pe placul atât al adulților, cât și al copiilor.

Rețetă

Ingrediente:

  • brânză de vaci 5% 500 g
  • ouă de găină 1 buc.
  • făină de grâu 2,5 linguri.
  • semolă 2 linguri.
  • amidon de porumb 1 linguriță.
  • zahăr 2 lingurițe.
  • căpșuni proaspete 250 g
  • sare
  • ulei vegetal

Preparare:

  1. Se bat zahărul și oul cu un tel până devin spumoase. Se adaugă brânza de vaci, sarea, semolina și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 15-20 de minute.
  2. Se spală căpșunile, se îndepărtează codițele, se usucă cu un prosop de hârtie, apoi se taie în bucăți mici, se adaugă amidonul și se amestecă.
  3. Se formează prăjituri plate din masa de caș, se pune o cantitate mică de căpșuni în centrul fiecăreia, se ciupește astfel încât umplutura să fie în interiorul cheesecake-ului și se tăvălește prin făină.
  4. Se încinge uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu și se prăjesc cheesecake-urile pe ambele părți până devin aurii.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei