Cum să prăjiți dovlecei într-o tigaie, astfel încât aragazul să nu fie stropit cu ulei

Există un lifehack interesant

Adesea, în timp ce prăjim dovlecei, ne confruntăm cu o problemă comună – uleiul se împrăștie și poluează bucătăria.

Bloggerul Inna Lagomin în Instagram a surprins cu un truc interesant care vă va ajuta să evitați această problemă și să mâncați dovlecei prăjiți delicioși.

Mai întâi de toate, trebuie să pregătiți legumele pentru prăjire. Pentru a face acest lucru, acestea sunt spălate, uscate, observate în cercuri și sărate.

De obicei, pentru prăjire, dovleceii sunt tăiați în cercuri, tăvăliți în pesmet cu făină, pesmet și mirodenii preferate.

Iar acum este momentul să punem în aplicare un truc inteligent care va schimba pentru totdeauna modul în care abordați acest fel de mâncare delicios. Cercurile de dovlecel pane trebuie să fie scufundate în continuare în apă. Abia apoi puneți-le într-o tigaie și prăjiți-le până devin aurii pe ambele părți.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei