Foto: din surse deschise
Supa se dovedește foarte ușoară și incredibil de aromată
Aveți chef de ceva ușor, dar consistent pe timp de caniculă? Încercați această supă cremoasă de vară cu somon – textura sa delicată, legumele proaspete și aroma de pește o vor face o opțiune ideală pentru prânz sau cină. Acest lucru este raportat de RBC-Ucraina cu referire la pagina de Instagram a nutriționistului Solomiya Naum.
Supă cremă de vară: rețetă simplă
Ingrediente:
- cartofi – 400 g
- somon – 400 g
- roșii – 300 g
- morcovi – 100 g
- ceapă 100 g
- smântână (10-20%) – după gust
- ierburi aromatice – pentru servire
- sare, piper, nucșoară – după gust
Mod de preparare
- Mai întâi, se taie cubulețe cartofii, morcovii, ceapa și roșiile.
- Fierbeți legumele în apă sau bulion de legume până se înmoaie.
- Adăugați bucățile de somon și fierbeți încă 5 minute.
- Se condimentează cu sare, piper și un vârf de cuțit de nucșoară.
- Chiar înainte de servire, adăugați smântâna și presărați cu ierburi proaspete.
Supa este foarte ușoară și incredibil de aromată.