Combinația de carne fragedă, avocado cremos și mango dulce nu este doar delicioasă, ci și foarte bună pentru digestie
O salată suculentă și colorată cu pui, avocado și mango este alegerea perfectă pentru un prânz de vară sau o cină ușoară. Combinația de carne fragedă, avocado cremos și mango dulce nu este doar delicioasă, ci și foarte utilă pentru digestie și imunitate. Acest lucru este raportat de RBC-Ucraina cu referire la canalul Telegram al nutriționistului Tatiana Lakusta.
Rețetă de salată de pui și avocado: rețetă simplă
Ingrediente:
- piept de pui – 1 bucată (fiert)
- avocado – 2 buc.
- mango – 2 buc.
- roșii cherry – 150 g
- semințe de susan și dovleac
Pentru dressing:
- sucul de la o portocală
- ulei de măsline
- fulgi de ardei iute zdrobiți
Preparare:
- Prepararea acestei salate este foarte ușoară. Mai întâi trebuie să tăiați puiul și roșiile în orice bucăți.
- După aceea, tăiați mango și avocado.
- Puneți toate ingredientele într-un bol și asezonați cu condimentele.
- Combinați toate ingredientele pentru dressing și amestecați totul bine.
- Salata iese incredibil de suculentă, iar aroma este de neegalat.