Cartofi tineri într-o tigaie: rețetă

Gustul și aroma sunt obținute printr-o combinație de cartofi și mirodenii

Cartofii tineri sunt o adevărată delicatesă de vară care nu necesită ingrediente complicate pentru a fi delicioasă.

Cartofi tineri într-o tigaie

Ingrediente:

  • cartofi tineri – 1 kg
  • sare
  • apă – 180 ml
  • unt -100 g
  • paprika – 1 linguriță
  • rozmarin – 2 crenguțe
  • mărar și pătrunjel
  • usturoi – 4 căței

Preparare:

  1. Mai întâi se curăță cartofii de coajă și se pun într-o cratiță.
  2. Apoi adăugați 150 g de apă, acoperiți cu un capac și fierbeți timp de 20 de minute.
  3. Când apa a fiert, se adaugă untul, paprika, piperul, rozmarinul și sarea.
  4. Se toacă usturoiul și ierburile și se adaugă și la cartofi.
  5. Gătiți cartofii încă câteva minute, astfel încât usturoiul să nu se ardă și să strice preparatul.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei