Gustul și aroma sunt obținute printr-o combinație de cartofi și mirodenii
Cartofii tineri sunt o adevărată delicatesă de vară care nu necesită ingrediente complicate pentru a fi delicioasă.
Cartofi tineri într-o tigaie
Ingrediente:
- cartofi tineri – 1 kg
- sare
- apă – 180 ml
- unt -100 g
- paprika – 1 linguriță
- rozmarin – 2 crenguțe
- mărar și pătrunjel
- usturoi – 4 căței
Preparare:
- Mai întâi se curăță cartofii de coajă și se pun într-o cratiță.
- Apoi adăugați 150 g de apă, acoperiți cu un capac și fierbeți timp de 20 de minute.
- Când apa a fiert, se adaugă untul, paprika, piperul, rozmarinul și sarea.
- Se toacă usturoiul și ierburile și se adaugă și la cartofi.
- Gătiți cartofii încă câteva minute, astfel încât usturoiul să nu se ardă și să strice preparatul.