Meniu de Paște: rețetă de rulou de ficat
Blog - Cheile Nerei
Foto: din surse deschise Polessky derun sub formă de tort este o combinație de tradiții ucrainene cu prezentarea culinară modernă Această versiune de draniki
Blog - Cheile Nerei
Lulia kebab este un fel de mâncare orientală din carne tocată aromată formată pe țepușe, care este de obicei gătită pe grătar sau în tigaie Bucătăria modernă surprinde.
Blog - Cheile Nerei
Foto: din surse deschise „Lapte de pasăre” este un desert care este conceput pentru a vă încânta papilele gustative Un desert parcă împletit din nori.
Blog - Cheile Nerei
De data aceasta ne propunem să aruncăm o privire mai atentă la Paștele georgian, care iese foarte moale și nu se învecheste pentru mult timp În ajunul Paștelui.
Blog - Cheile Nerei
Cotletele sunt gătite fără carne și sunt excelente pentru cei care țin post Cotletele apetisante și suculente de ovăz și cartofi cu o crustă crocantă vă
Blog - Cheile Nerei
Foto: din surse publice Un alt plus este că nu durează mai mult de 15 minute pentru a o pregăti Dieta nu este un motiv să vă refuzați...
Blog - Cheile Nerei
Paliushki iubește orice fel de adaos Palyushki este o mâncare ucraineană făcută din piure de cartofi. Lucrul interesant este că poate fi gătit la orice gust.
Blog - Cheile Nerei
Foto: din surse deschise Se prepară atât pentru sărbători, cât și pentru ceai pentru fiecare zi Platzok este o prăjitură ucraineană, cehă și poloneză.
Blog - Cheile Nerei
Puteți adăuga vanilie și coajă de citrice la crema de lapte condensat De obicei, prăjitura cu miere se prepară cu smântână, dar și crema de lapte condensat este.
Blog - Cheile Nerei