Rețete
De data aceasta ne propunem să aruncăm o privire mai atentă la Paștele georgian, care iese foarte moale și nu se învecheste pentru mult timp În ajunul Paștelui.
Cotletele sunt gătite fără carne și sunt excelente pentru cei care țin post Cotletele apetisante și suculente de ovăz și cartofi cu o crustă crocantă vă
Foto: din surse publice Un alt plus este că nu durează mai mult de 15 minute pentru a o pregăti Dieta nu este un motiv să vă refuzați...
Paliushki iubește orice fel de adaos Palyushki este o mâncare ucraineană făcută din piure de cartofi. Lucrul interesant este că poate fi gătit la orice gust.
Foto: din surse deschise Se prepară atât pentru sărbători, cât și pentru ceai pentru fiecare zi Platzok este o prăjitură ucraineană, cehă și poloneză.
Puteți adăuga vanilie și coajă de citrice la crema de lapte condensat De obicei, prăjitura cu miere se prepară cu smântână, dar și crema de lapte condensat este.
Foto: din surse deschise Decorați cu fulgi de ciocolată dacă doriți și serviți pentru o masă festivă Cașul de Paște cu prune uscate, dacă este făcut cu ciocolată.
Prima dată când rețeta pentru această plăcintă a fost menționată a fost în secolul al XVI-lea În Italia, această plăcintă se numește Torta pasqualina și
Foto: din surse deschise Dacă vrei să faci chebureks rapid și delicios, această rețetă va fi favorita ta Cheburecii sunt o mâncare delicioasă care face
În mod tradițional, glazura de Paște este făcută cu albuș de ou, dar tot mai multe gazde caută alternative Prăjitura festivă de Paște nu este doar un simbol...