Piureul va avea un gust mult mai bun dacă nu mai adăugați unt: folosiți altceva în loc

Foto: din surse publice

Această rețetă simplă face piureul de cartofi mai ușor, îmbunătățindu-i în același timp textura și aroma

Piureul de cartofi iese uneori grumos și uscat atunci când este gătit cu unt, dar există un ingredient mult mai bun care îi face mai fragezi și mai sănătoși. Acest lucru a fost dezvăluit în publicația Express.

Piureul de cartofi devine uneori prea gros și grumos dacă nu este gătit corect. Se obișnuiește să se adauge unt la cartofi pentru a-i face mai fragezi, dar acest lucru crește semnificativ numărul de calorii și poate strica textura făcându-i lipicioși sau lipicioși.

Katie, bucătăreasă și fondatoare a Wholefood Soulfood Kitchen, a împărtășit o modalitate mai ușoară de a face piureul de cartofi mai ușor și mai pufos, fără a pierde din aromă. Se pare că ar trebui să adăugați ulei de măsline la el.

Uleiul de măsline conferă piureului de cartofi o textură catifelată și o aromă foarte delicioasă, de pământ.

Deși poate părea neobișnuit, uleiul de măsline îmbunătățește considerabil textura piureului, deoarece nu îngreunează cartofii – făcând preparatul mai fraged și mai aerisit.

Principalul motiv pentru a folosi uleiul de măsline este, totuși, conținutul său bogat în grăsimi sănătoase, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru cei care sunt angajați într-o dietă sănătoasă, dar doresc totuși un piure de cartofi delicios.

Această rețetă simplă face piureul de cartofi mai ușor de făcut, îmbunătățindu-le în același timp textura și aroma și, cel mai bun dintre toate, necesită doar trei ingrediente și un efort minim.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei