Foto: din surse publice
De cele mai multe ori, ouăle sunt sparte într-o tigaie rece sau abia încălzită, deoarece se tem că vasul se va arde
Ouăle amestecate sunt mâncarea perfectă pentru micul dejun. Cu toate acestea, se pare că majoritatea ucrainenilor îl gătesc incorect. Verifică-te – pe ce tigaie spargi ouăle?
Cel mai adesea ouăle sunt sparte pe o tigaie rece sau abia încălzită, deoarece le este teamă că vasul se va arde.
Cu toate acestea, potrivit experților, vasele de gătit încălzite la maximum sunt cele care ar trebui folosite.
Pentru ca omletele tale să fie cu adevărat gustoase, toarnă mai întâi suficient ulei vegetal, încălzește bine tigaia. Și abia apoi spargeți ouăle.
Dacă faceți acest lucru, albușurile vor deveni instantaneu albe, ceea ce este perfect pentru ouăle omletă.
Amintiți-vă încă un punct important: de îndată ce oul este în tigaie, reduceți focul la minimum și acoperiți tigaia cu un capac.
În acest caz, oul nu se va arde, ci se va prăji bine până la consistența perfectă, iar vasul va ieși foarte fraged.
Pentru ca aroma ouălor omletă să nu fie doar bună, ci perfectă, se recomandă prăjirea oului pe un amestec de ulei vegetal și unt.