Care parte a cărnii de porc este cea mai aromată și care este grasă: alegerea cărnii pentru prăjit, înăbușit și copt

Slănina este considerată a fi partea dietetică a cărnii de porc, cu o mulțime de vitamine, este, de asemenea, cea mai fragedă carne

Cel mai comun tip de carne din lume este considerat a fi carnea de porc. Mulți dintre noi, în ciuda conținutului său ridicat de calorii, o aleg cel mai des. Cu toate acestea, există părți ale cărnii de porc care sunt în general nedorite pentru a fi consumate frecvent.

În general, carnea de porc poate fi împărțită în patru soiuri. Primul grad este lunca, mușchiul și șunca.

Bucătarii consideră că aceste părți ale cărnii de porc sunt cele mai fragede. Au mai puțină sau deloc grăsime. Pot fi coapte, prăjite și fierte.

Al doilea grad include spatula și gâtul. Acestea se caracterizează prin prezența unui strat de grăsime, care face mâncarea suculentă și foarte moale.

Dacă aveți de gând să gătiți un kebab, atunci vă recomandăm să luați această parte a cărnii de porc. Umărul și gâtul sunt adesea folosite pentru a face carne tocată sau umplutură pentru cârnații de casă. Ele pot fi, de asemenea, fierte.

Al treilea grad este peritoneul și pieptul. Acestea sunt părți ale carcasei care se caracterizează printr-un conținut destul de ridicat de grăsime.

Acestea sunt cel mai adesea gătite la foc deschis, de exemplu afumate sau la grătar.

Clasa a patra include organele comestibile (de obicei membrele). Este vorba, de asemenea, de un cap întreg cu obraji, urechi și nichel. Membrele din spate (tibie) și din față (cotlet), cartilajele, tendoanele și grăsimea. Toate acestea sunt foarte greu și lung de gătit.

Tenderloin este considerată partea dietetică a cărnii de porc, cu multe vitamine, este, de asemenea, cea mai fragedă carne. Costă cel mai mult în magazine. Dacă încercați să vă supravegheați sănătatea, cel mai bine este să o alegeți. Spinarea este situată deasupra părții de mijloc a coloanei vertebrale, sub grăsime.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Cheile Nerei